top of page

VERGADEREN IN DE NATUUR OP EEN DUURZAME LOCATIE

Weg van de drukte van de stad, omgeven door het groen en de serene aanwezigheid van water, vindt u de perfecte omgeving voor een productieve heidag of heisessie. Energiecentrum de Volmolen, gelegen in het prachtige Dommeldal nabij Eindhoven, is een voorbeeld van zo'n inspirerende vergaderlocatie in de natuur. Hier kunt u vergaderen aan het water, terwijl u geniet van de historische charme van een authentieke watermolen.

EEN INSPIRERENDE VERGADERLOCATIE IN HET GROEN 

De Volmolen is niet zomaar een vergaderruimte in de natuur; het is een plek waar historie en moderne faciliteiten samenkomen. De vergaderlocatie is duurzaam opgebouwd met respect voor de natuur en biedt:

 • Drie comfortabele vergaderruimtes

 • Authentieke inrichting met moderne vergaderfaciliteiten

 • Natuurlijke tuinen met terrassen aan het water
   

Deze elementen zorgen ervoor dat de Volmolen een heidag locatie is die uw verwachtingen zal overtreffen. De inspirerende omgeving stimuleert creativiteit en samenwerking, waardoor u het maximale uit uw vergadering of training kunt halen.

Vergaderen op bijzondere locaties met een duurzaam karakter

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van vergaderen in de natuur. Bij de Volmolen kunt u ervan uitgaan dat uw vergadering of heisessie bijdraagt aan een beter milieu. De watermolen voorziet niet alleen de molen van energie, maar levert ook elektriciteit aan lokale huishoudens.

 

Dit maakt de Volmolen een duurzame vergaderlocatie waar u met een gerust hart kunt samenkomen.

 • Energie opgewekt door imposante waterraderen

 • Klimaatbeheersing op waterkracht

 • Een bijdrage aan de lokale gemeenschap en het milieu

Mocht u opzoek zijn een een vergader locatie in de natuur nabij Eindhoven, Valkenswaard of Veldhoven? Dan verwelkomen wij u graag!

Energiecentrum de volmolen
Buffetfeest

Uw vergadering bij Energiecentrum de Volmolen

Bij Energiecentrum de Volmolen staat gastvrijheid hoog in het vaandel. U wordt verwelkomd met de geur van versgebakken appeltaart en kunt genieten van een lunch of diner van uitstekende kwaliteit. De Volmolen is meer dan een vergaderlocatie; het is een plek waar u zich direct thuis voelt.

Wanneer u kiest voor de Volmolen, kiest u voor:

 

 • Huisgemaakte lekkernijen

 • Persoonlijke aandacht en service op maat

 • Een unieke ervaring die uw verwachtingen overtreft


Ontdek de kracht van vergaderen in de natuur bij Energiecentrum de Volmolen en laat de serene omgeving uw vergadering of training naar een hoger niveau tillen.

bottom of page