top of page

BIJZONDERE VERGADERLOCATIE NABIJ EINDHOVEN

In de omgeving van Eindhoven biedt de Volmolen een unieke ervaring voor wie op zoek is naar een bijzondere vergaderlocatie. De Volmolen, gelegen in het groene hart van het Dommeldal, faciliteert diverse vergaderruimtes waar het authentieke karakter van de watermolen bewaard is gebleven. Daarnaast zijn de vergaderruimtes voorzien van alle moderne vergaderfaciliteiten die nodig zijn voor een succesvolle vergadering of heidag.

 

Om de rust en privacy te waarborgen heeft elke ruimte een eigen ingang, eigen tuin en een aparte verblijfsruimte voor lunch en diner. Laat je inspireren door de rustgevende omgeving en de historische ambiance. Voor wie een vergaderlocatie zoekt in de omgeving van Eindhoven, is de Volmolen een ware ontdekking.

 

We verwelkomen u graag met versgebakken appeltaart op deze bijzondere vergaderlocatie.

Vergaderruimtes in de natuur omgeving Eindhoven

De Volmolen, een verborgen parel nabij Eindhoven, biedt unieke vergaderruimtes doordrenkt met historie. Te midden van het rustgevende Dommeldal, omringd door oude treurwilgen en de meanderende Dommel, voegt vergaderen in deze natuurlijke omgeving een extra dimensie toe aan uw zakelijke bijeenkomst. 

We verwelkomen u graag met versgebakken appeltaart op deze bijzondere vergaderlocatie.

Energiecentrum de volmolen
Buffetfeest

Vergaderlocatie nabij Eindhoven inclusief lunch en diner

Wat Energiecentrum de Volmolen onderscheidt, gaat verder dan de architectuur en vergaderfaciliteiten. Onze gastvrijheid is een ware handtekening; we begroeten u niet alleen met versgebakken appeltaart, maar streven er ook naar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. 
 

Wij verwennen onze gasten graag met onze zelfgebakken appeltaart en andere heerlijke en eerlijke spijzen en drank. Het is mogelijk om een lunch en diner te nuttigen als u bij ons komt vergaderen. Wij zorgen ervoor dat de lunch en/of diner naadloos aansluit op uw behoeften.

bottom of page