top of page

ONTDEK DE IDEALE VERGADERRUIMTE NABIJ VALKENSWAARD

Bent u op zoek naar een vergaderruimte Valkenswaard? Dan is de Volmolen de perfecte keuze voor uw volgende zakelijke bijeenkomst. Deze unieke locatie in het hart van het Dommeldal combineert een authentieke sfeer met moderne faciliteiten, waardoor het de ideale plek is voor een productieve en inspirerende vergadering.

 

Met een eigen ingang, tuin en verblijfsruimte voor elke vergaderruimte, garandeert de Volmolen rust en privacy. De serene omgeving en historische ambiance zullen zeker bijdragen aan het succes van uw evenement.

Vergaderen in een historische setting

De Volmolen, gelegen nabij Valkenswaard, is niet zomaar een vergaderlocatie. Het is een plek waar het verleden en het heden samenkomen. De vergaderruimtes zijn zorgvuldig ingericht om het historische karakter van de watermolen te behouden, terwijl ze toch voorzien zijn van alle benodigde moderne voorzieningen.

 

Dit zijn enkele kenmerken die de Volmolen onderscheiden:

  • Authentieke vergaderruimtes met moderne voorzieningen.

  • Privacy door een eigen ingang en tuin voor elke ruimte.

  • Een rustgevende omgeving die creativiteit en focus stimuleert.


​Neem contact op om een eerste bezichtiging in te plannen.

Energiecentrum de volmolen
Buffetfeest

Uw volgende vergadering bij de Volmolen 

De natuurlijke omgeving, gecombineerd met de historische sfeer en uitstekende service, maakt van elke vergadering een bijzondere ervaring. 
 

Wat Energiecentrum de Volmolen onderscheidt, gaat verder dan alleen de architectuur en vergaderfaciliteiten. Onze unieke gastvrijheid is onze handtekening; niet alleen begroeten we u met versgebakken appeltaart, maar we streven er ook naar om uw verblijf zo plezierig mogelijk te maken.

 

Bij ons kunt u genieten van heerlijke en eerlijke spijzen. Als u bij ons komt vergaderen, bieden we de mogelijkheid om een lunch en diner te nuttigen. We passen de maaltijden aan op uw specifieke behoeften, zodat uw ervaring bij Energiecentrum de Volmolen perfect aansluit op uw wensen.

bottom of page