top of page

BIJZONDERE VERGADERLOCATIE NABIJ VELDHOVEN

Vergaderlocatie de Volmolen is meer dan alleen een plek om samen te komen; het is een omgeving die inspireert, motiveert en de creativiteit bevordert.

 

In de omgeving van Veldhoven ligt de Volmolen, een locatie die deze elementen perfect combineert. De historische watermolen, gelegen in het schilderachtige Dommeldal, is omgetoverd tot een vergaderlocatie waar het verleden en het heden samenkomen. De vergaderruimtes zijn uitgerust met moderne vergaderfaciliteiten, waarbij de authentieke sfeer van de molen behouden is gebleven.

Unieke vergaderervaring in historische setting

Energiecentrum de Volmolen biedt een unieke vergaderervaring in een historische setting. Elke vergaderruimte heeft zijn eigen karakter, met respect voor de rijke geschiedenis van de molen.

 

De faciliteiten zijn ontworpen om aan alle hedendaagse eisen voor een productieve vergadering te voldoen:

  • Moderne audiovisuele apparatuur

  • Comfortabel meubilair

  • Eigen ingang en tuin voor maximale privacy

 

Neem contact op voor meer informatie of om de vergaderruimtes nabij Veldhoven te bezichtigen.

Energiecentrum de volmolen
Buffetfeest

Vergaderlocatie nabij Veldhoven inclusief lunch en diner

Wat Energiecentrum de Volmolen onderscheidt, gaat verder dan de architectuur en vergaderfaciliteiten. Onze gastvrijheid is een ware handtekening; we begroeten u niet alleen met versgebakken appeltaart, maar streven er ook naar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. 
 

Wij verwennen onze gasten graag met onze zelfgebakken appeltaart en andere heerlijke en eerlijke spijzen en drank. Het is mogelijk om een lunch en diner te nuttigen als u bij ons komt vergaderen. Wij zorgen ervoor dat de lunch en/of diner naadloos aansluit op uw behoeften.

bottom of page