top of page

ONTDEK DE IDEALE VERGADERLOCATIE NABIJ OISTERWIJK

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie nabij Oisterwijk die zowel inspirerend als uniek is? Dan hebben wij de perfecte plek voor u. Energiecentrum de Volmolen, gelegen in een adembenemend natuurlandschap, biedt een serene omgeving die uw vergaderingen en brainstormsessies naar een hoger niveau tilt.

Deze locatie is niet zomaar een vergaderruimte; het is een plek waar historie en moderne faciliteiten samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren. Met verschillende vergaderruimtes die elk hun eigen karakter hebben, biedt Energiecentrum de Volmolen voor ieder wat wils.

WAAROM KIEZEN VOOR DE VOLMOLEN?

 • Unieke vergaderlocatie: Gelegen in het groene hart van het Dommeldal, biedt de Volmolen een rustgevende omgeving die de creativiteit stimuleert.
   

 • Moderne faciliteiten: Ondanks de historische charme zijn alle vergaderruimtes uitgerust met de nieuwste technologieën om uw bijeenkomst soepel te laten verlopen.
   

 • Persoonlijke service: Ons team staat klaar om uw vergadering van begin tot eind te ondersteunen, inclusief cateringopties die uw dag compleet maken.

Bijzondere vergaderruimte nabij Oisterwijk

Energiecentrum de Volmolen gaat verder dan alleen het aanbieden van een ruimte. Wij geloven in het creëren van ervaringen die bijblijven. Daarom kunt u bij ons niet alleen terecht voor uw vergaderingen, maar ook voor teambuildingactiviteiten in de natuur die de banden binnen uw team versterken.

 • Natuurlijke omgeving: Laat u inspireren door de rustgevende natuur rondom de Volmolen.
   

 • Historische charme: De authentieke watermolen voegt een uniek karakter toe aan uw bijeenkomst.
   

 • Catering op maat: Van verse appeltaart tot uitgebreide lunches en diners, wij zorgen ervoor dat het u en uw team aan niets ontbreekt.

Energiecentrum de volmolen
Buffetfeest

Maak uw vergadering onvergetelijk

Bij Energiecentrum de Volmolen begrijpen we dat elke vergadering uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte arrangementen die aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften.

 

Of u nu op zoek bent naar een intieme setting voor een kleine groep of een ruime vergaderruimte voor grotere bijeenkomsten, bij ons bent u aan het juiste adres.

bottom of page