top of page

ONTDEK EEN BIJZONDERE VERGADERLOCATIE: ENERGIECENTRUM DE VOLMOLEN

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie die niet alleen inspireert maar ook energie geeft? Dan is Energiecentrum de Volmolen, gelegen in het prachtige groene landschap nabij Eindhoven, de perfecte keuze voor u. Deze locatie combineert historische charme met moderne faciliteiten, waardoor het de ideale plek is voor vergaderingen en trainingen.

WAAROM KIEZEN VOOR DE VOLMOLEN?

Energiecentrum de Volmolen onderscheidt zich als een speciale vergaderlocatie door zijn unieke combinatie van elementen:

  • Historische ambiance: Gelegen in het Dommeldal, biedt de Volmolen een rustgevende omgeving waar de natuur en historie hand in hand gaan.

  • Moderne faciliteiten: Ondanks zijn historische karakter, is de Volmolen uitgerust met alle moderne vergaderfaciliteiten die u nodig heeft voor een productieve sessie.

  • Duurzaamheid: Als waterkrachtcentrale wekt de Volmolen zijn eigen energie op, wat bijdraagt aan een duurzame vergaderervaring.

Vergaderen in een inspirerende omgeving

De Volmolen biedt verschillende ruimtes die aangepast kunnen worden aan uw wensen. Of u nu een intieme brainstormsessie plant of een grotere conferentie, de Volmolen heeft de perfecte ruimte voor uw bijeenkomst.

 

Enkele hoogtepunten:

  • Authentiek ingerichte vergaderruimtes: Elke ruimte is met zorg ingericht, waarbij het authentieke karakter van de watermolen behouden is gebleven.

  • Natuurlijke omgeving: De prachtig aangelegde tuinen en terrassen aan het water bieden een serene achtergrond en de mogelijkheid om even te pauzeren en frisse lucht te halen.

Energiecentrum de volmolen
Buffetfeest

Maak uw volgende vergadering bijzonder

Kies voor Energiecentrum de Volmolen als u op zoek bent naar een speciale vergaderlocatie die meer biedt dan alleen een ruimte.

 

Ontdek hoe de unieke combinatie van natuur, historie en moderne faciliteiten uw vergadering of training kan transformeren. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw ruimte te reserveren.

bottom of page