Proef de sfeer en de zelfgebakken appeltaart

De Volmolen geeft mensen al meer dan 1300 jaar energie als graanmolen, lijnoliemolen en Volmolen. Na een eeuw van verval kochten wij in 1998 de restanten en bouwden de Volmolen, met inachtneming van cultuur, historische en natuurlijke waarde, op tot een bijzondere plek om te wonen en te werken. De Volmolen inspireert en geeft mensen letterlijk ,als waterkrachtcentrale, en figuurlijk energie als excellente vergaderruimte. Wij willen dat onze gasten zich op de Volmolen thuis voelen en verwonderd zijn over de oerkrachten van het water en het Dommeldal, op misschien wel het mooiste plekje van Brabant. 

 

Wij nodigen je graag uit om deze sfeervolle ruimtes te beleven en onze zelfgebakken appeltaart te proeven.

 Marjo van de Sande en Martin Hermans

Neem via dit formulier contact met ons op
HOE DE VOLMOLEN TE BEREIKEN?

Vanaf Den Bosch of Tilburg

Volg de snelweg richting Eindhoven tot aan knooppunt Batadorp. Neem randweg N2 en volg de borden richting Luchthaven, Veldhoven Waalre. Neem afslag 32 Veldhoven-Zuid. Ga aan het einde van de afslag bij de stoplichten naar rechts, richting Waalre.

Bij het derde stoplicht gaat u links richting Waalre. Volg deze weg tot in Waalre-dorp en sla bij het tweede stoplicht rechtsaf. Deze weg volgen tot voorbij de kerk. Bij de t-splitsing linksaf en direct weer rechtsaf, de Molenstraat in. De Molenstraat volgen totdat u de Dommel oversteekt. U bent nu bij de Volmolen Energiecentrum.

 

Vanaf Venlo of Maastricht

Volg snelweg A2/A67 rond Eindhoven richting het noorden. Bij de rotonde kruising A2/A67 voorsorteren naar randweg N2 voor lokaal verkeer Eindhoven-Waalre. Verlaat bij afslag 33 Valkenswaard-Waalre de randweg N2. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf richting Waalre. Bij het derde stoplicht gaat u naar rechts richting Waalre-dorp. Deze weg ongeveer 2 kilometer volgen tot voorbij de kerk in dorp. Bij de t-splitsing linksaf en direct weer rechtsaf, de Molenstraat in. De Molenstraat volgen totdat u de Dommel oversteekt. U bent nu bij het Energiecentrum de Volmolen.

 

Met openbaar vervoer

Bushalte Broekhovenseweg/Keersop ligt op 5 minuten loopafstand van de Volmolen. Lijnbus 18 rijdt rechtstreeks van en naar CS Eindhoven.

Parkeren

Langs de Volmolenstraat aan de Riethovense zijde ligt een parkeerplaats. Indien deze parkeerplaats vol is, kunnen auto’s op het naastgelegen grasveld geparkeerd worden.

De auto’s niet parkeren op het parkeerterrein van café-camping de Volmolen.

Excellent vergaderen

Excellent vergaderen

Energiecentrum de Volmolen

Volmolen 4

5561 VH Riethoven

 

Telefoon: 040 22 22 940

E-mail: informatie@volmolen.nl